OM Massagefabriken

Massagefabriken kom till genom att jag Jenny bestämde mig för att göra någonting roligt, Jag började en utbildning på Axelssons gymnastiska institut, Eftersom jag inte visste vad jag ville göra fanns där en fantastisk utbildning som sträckte sig över ett helt år. Det var friskvårdskonsult. I den utbildningen fanns lite av varje, Mindfulness, kost och näring, stresshantering, samt massage

I massagen fann jag någonting inuti mig själv, något som började glöda när en person behövde hjälp med någonting som jag kunde hjälpa den med. Efter ett år av deltidsarbete med massagen bestämde jag mig för att bli massageterapeut, sagt och gjort blev jag certifierad massageterapeut även denna gång på axelssons. Jag fortsatte jobba på mitt vanliga jobb och jobbade även med massagen, vid detta laget hade jag kommit på det förträffliga namnet massagefabriken.

Jag kom till en punkt där efterfrågan var större än tillgången på mina massagetider. Jag tog tjänsteledigt och provade driva massagefabriken Heltid. Det gick alldeles utmärkt och jag hjälpte kunder med sina problem, efter ett tag började jag känna av smärta i höger hand och axel. Jag hade fått förslitningar, Jag vill så gärna hjälpa därför körde jag över mina egna gränser och fick lov att bli sjukskriven ett tag. Jag trivdes verkligen att driva det egna och letade efter ett kompliment till massagen som jag skulle kunna engagera mig i som också innebär att jag får hjälpa människor. Då hittade jag ett yrke. Hudterapeut. Jag blev antagen och blev dubbelexaminerad spa och hudterpeut vilket är ett fantastiskt yrke.

Så nu driver jag massagefabriken med mycket massager och hudvård.

Välkommen till mig

Jenny Schwitzky